Lunchmeny Brasseriet

20111008_Brasseriet_0660

 

Veckans varma v. 12

(Måndag – Lördag kl11:30 -> kl14:30)

Veckans Vegetariska: Indisk gryta med tofu serveras med indisk bröd & couscous.

Måndag:

-Isterband med dillstuvad potatis & rödbetor.

- Fiskgratäng med räkor serveras med potatismos.

Tisdag: 

-Bouef Bourguignon (fransk köttgryta) serveras med kokt potatis.

-Asiatisk fiskgryta med kokosmjölk, ingefära & grönsaker serveras med basmatiris.

Onsdag: 

-Pannbiff med stektlök, skysås, lingon & potatismos.

-Pankopanerad torsk med remouladsås & kokt potatis

Torsdag:

-Pasta med kyckling & champinjonsås.

-Pestobakad Sej med tomater, skirat smör & presspotatis.

Fredag: 

-Slottstek med gräddsås, pressgurka, svartvinbärsgele & kokt potatis.

-Ugnstekt lax med vittvinsås, gröna ärtor & kokt potatis.

Vi har även Bagarstugans fisk & skaldjursgryta alltid på menyn! 129:-

Dagens varma Ingår bröd, smör, sallad och kaffé för bara 99:-